top of page

Tietoa meistä

Aito meri-antiikkiesine on aivan muuta kuin halpa tai kallis kopio. Jokainen näistä on syntynyt pitkän historiansa aikana käyttötarkoituksestaan ja liittyvät kaikki merellisiin toimintoihin. Kun otat tällaisen esineen käteesi, voit aistia sen painon, pitkän kovan käytön, kuluman ja historian. Tuoksu suolasta, tervasta ja pellavaöljystä sekä vanhan messingin ja kuparin hohto kertovat menneistä ajoista.

Jos olet sisustaja saat näistä esineistä hyviä vinkkejä kotisi ja kesämökkisi ehostamiseen sisällä tai ulkona. Kuparinen laivan kulkuvalo on esimerkiksi oiva valolähde lukunurkkaan ja kaukoputki kaunis koriste-esine ja samalla käyttökelpoinen tähystysväline.

Jos olet antiikin keräilijä tai etsit tasokasta lahjaa olet myös oikeassa paikassa.

Kotisivun ja toiminnan takana on yritys nimeltään Sestriel. Yritys perustettiin vuonna 2002 ja sen kotipaikka on Espoo, Suomi. Toiminta sai alkusysäyksensä siitä, että matkalla Tanskan länsirannikolla lähdimme seikkailemaan haaksirikkoutuneeseen vanhaan rahtilaivaan, joka makasi rantavedessä. Seikkailu oli kiehtova!

Vanhimmat esineemme ovat peräisin purjelaivojen kultakaudelta 1800-luvulta. Nuorimmat taas viimeisten 'aitojen' laivojen kaudelta 60- ja 70-luvuilta, kunnes messinki, kupari ja pläkkipelti korvattin uusilla materiaaleilla.

Sivuillamme olevat esineet on kuvattu siten, että ne mahdollisimman hyvin näyttävät siltä, mitä ne todellisuudessa ovat. Hinnat on määritelty huolellisesti tuotteen iän, kunnon ja harvinaisuuden pohjalta siten, että ne ovat sekä kansallisesti että kansainvälisesti kilpailukykyisiä. Hinta on aina näkyvillä jokaisessa kuvassa samoin kuin esineen paino, koko ja tiedossa olevat taustat.

 

Toivomme, että käyntisi kotisivuillamme antaa Sinulle paitsi tietoa merillisistä esineistä myös mielenkiintoisen kokemuksen.

Kristoffer

Brig Antique Crew

bottom of page